1. پیمانکار ساختمانی یک شخص حقیقی یا حقوقی است که تخصص کافی را در حوزه ساختمانسازی، محوطه سازی، نقشهکشی ساختمان، معماری، مصالح ساختمانسازی و مقاومسازی ساختمانها دارد.
2. پیمانکار ساختمان باید قدرت تصمیمگیری صحیح و سریع داشته باشد و بتواند برنامهریزی دقیق را برای اجرای کامل پروژه ارائه دهد.
3. پیمانکار ساختمان موظف است پروژه پیمانکاری ساختمان را در مدت زمان مشخص شده به پایان برساند؛ در غیر این صورت باید تمام تمهیدات و پیشبینیهای لازم را برای مواقع اضطراری و وقوع حوادث ناخواسته انجام دهد.
4. پیمانکار ساختمان در ساوه ، فردی منضبط، خوش اخلاق، مدیر و با سابقه درخشان در حوزه تخصصی خود است.
5. یک پیمانکار ساختمان باید نگاه فنی به پروژه داشته باشد و در حین انجام پروژه نیز از خلاقیت استفاده کند.
6. یک پیمانکار ساختمان باید یک مدیر تحقیق و کارآمد باشد. او باید بتواند پروژه را دقیق و سریع پیش ببرد.
7. یک پیمانکار ساختمان وظیفه دارد تیم کاری با تجربه را برای پروژههای خود به کار گیرد.
8. یک پیمانکار ساختمان موظف است که تمام تلاش خود را برای اجرای پروژهها صرف کند. همچنین به کارفرما متعهد میشود تا بهترین مصالح ساختمانی را برای او فراهم نماید.
9. پیمانکاران ساختمانی بر انواع قراردادهای پیمانکاری ساختمان مسلط هستند و میدانند که کدام قرارداد برای چه نوع پروژه مناسب است.
10. برای پیمانکاری ساختمان در حوزه بازسازی نیاز به پیمانکاران با تجربهتری دارید. یک پیمانکار با تجربه تمام موارد بازسازی ساختمان را برای شما تشریح میکند.
قرارداد پیمانکاری ساختمان یا قرارداد مقاطعه کاری، قراردادی است که در آن کارفرما یا مالک، شخص یا یک شرکت ساختمانی را برمی گزیند تا مسئولیت و مدیریت اجرای پروژه ساختمانی را بر عهده گیرد. چنانچه قراردادهای پیمانکاری مخالف صریح قانون نباشند به اَشکال مختلفی بین پیمانکار و کارفرما منعقد می شوند از جمله:
مديريت پيمان به معنای به استخدام درآوردن يک شخص حقيقی يا حقوقی برای اجرای صفر تا صد يک پروژه ساختمانی است که دستمزد پيمانکار بر اساس درصدی از هزينه ساخت مصالح و دستمزدها صورت می گیرد. بنابراین تعیین کلیه روش های اجرای پروژه و استخدام نیروها به عهده پیمانکار پروژه می باشد. در این روش شخص یا شرکت پیمانکار بابت مدیریت پروژه و تخصص درصدی از هزینه کل که شامل هزینه اجرا و تهیه مصالح و دستمزد است را دریافت می کند ولی قبل از هزینه های صورت گرفته در پروژه باید توافق طرفین قرارداد جلب شود.
معمولا از طرف کارفرما مدیر مالی پروژه معرفی می شود تا نظارت دقیق بر کلیه هزینههای ساخت پروژه داشته باشد.
در قرارداد پیمانکاری درصدی ساختمان، سود و مزایا برای هر دو طرف خواهد بود و در درجه اول کارفرما هیچ هزینه اضافی به پیمانکار پرداخت نمی کند و فقط هزینه نیروی انسانی و ماشینی و هزینه مصالح را پرداخت می کند آن هم با پیش فاکتورهای تایید شده از طرف کارفرما.
از مزایای قرارداد مدیریت پیمان (درصدی) این است که کلیه هزینه ها کاهش چشمگیری می یابد و مدیریت هزینه نیز با کارفرما خواهد بود. از طرفی شرکت ساختمانی هزینه ای بابت اجرای پروژه پرداخت نمی کند و تعهدات را بر عهده نخواهد داشت و فقط برای تخصص در مدیریت نیروهای کار آمد سودی به صورت درصدی از کل هزینه های اجرای پروژه دریافت می کند.
پیمانکاری ساختمان امانی، معمولا در پروژه های کوچک که نیاز به اتمام سریع پروژه است به کار گرفته می شود. در این روش دستگاه اجرایی یا کارفرما فرد یا افراد مورد اعتمادی را انتخاب می کند و مسئولیت و مدیریت اجرای پروژه را بر عهده آنها می گذارد.
در روش پیمانکاری امانی هیچ قراردادی با پیمانکاران خارجی بسته نمی شود و تمام مسئولیت های پروژه بر عهده کارفرما می باشد و او تمامی مصالح و ماشین آلات را تامین می کند و مدیریت اجرا نیز به عهده اوست.
به طور کلی می توان گفت که واحد امانی از هزینه های کارگاه هیچ نفع و سودی نخواهد برد و به دلیل استخدام فقط حقوق از کارفرما دریافت می کند و از مزایای این روش این است که سود شرکت پیمانکار عمومی حذف می شود.
کلیه هزینه هایی که واحد یا شخص امانی در نظر می گیرد به عهده کارفرما یا دستگاه اجرایی است.
پیمان های دستمزدی قراردادهایی هستند که در آن تهیه مصالح مورد نیاز اجرای پروژه به عهده کارفرما است و اجرای عملیات بر عهده شرکت پیمانکاری صورت می گیرد .بنابراین در این گونه پیمان ها شرکت پیمانکار از بابت اجرای عملیات فقط دستمزد اجرا دریافت می کند.
در این نوع از قرارداد تهیه وسایل و ابزارآلات بر عهده شرکت پیمانکار است. این نوع پیمان بیشتر به نفع طرفین یعنی کارفرما و پیمانکار ساختمان خواهد بود.
به دلیل اینکه کارفرما مصالح را با توجه به سلیقه و تشخیص خود از لحاظ نوع و جنس و تعداد آن تهیه می کند و آنها را بر اساس بودجه خود تعیین می کند و هر موقع نیز مشکل مالی برخورد کرد می تواند کار را تعطیل کند. چون شرکت پیمانکارساختمان نیز فقط دستمزد نیروی انسانی را پرداخت می کند، در صورت تعطیلی کار به خاطر مشکلات مالی چندان مشکلی پیش نخواهد آمد.
در این روش پیمانکار به دو شیوه عمل می کند.
۱. پیمانکار توافق می کند که در مقابل دریافت مبلغی، کل عملیات موضوع پیمان را به اتمام برساند.
۲. پیمانکار توافق می کند که در ازای دریافت مبلغ معین برای هر واحد کاری که انجام می دهد موضوع عملیات قرارداد را انجام دهد.
در نمونه قرارداد پیمانکاری ساختمانی بدون مصالح، تأمین مصالح مورد نیاز اجرای عملیات ساختمانی جهت اجرای کامل کلیه عملیات ساختمانی از قبیل بنای ساختمان، تأسیسات برقی، تأسیسات سرمایشی و گرمایشی، تأسیسات مکانیکی، محوطه سازی ، حصارکشی، راه اندازی و تحویل بخش های مربوطه به تأسیسات بر عهده پیمانکار نمی باشد.
مشخصات فنی و تکنیکال پروژه بر مبنای نقشه ها و دستورالعمل های صادره از سوی کارفرمای پروژه خواهد بود، که وظیفه اخذ کنترل و تأیید کیفیت مصالح و پیشرفت فیزیکی آن را مطابق با برنامه زمان بندی شده انجام خواهد گرفت.
در این نمونه قرارداد، اجرای کامل کلیه عملیات ساختمانی از قبیل بنای ساختمان، تأسیسات برقی، تأسیسات سرمایشی و گرمایشی، تأسیسات مکانیکی، محوطه سازی، حصارکشی، راه اندازی و تحویل بخش های مربوطه به تأسیسات و تمامی مصالح مورد نیاز در انجام موضوع قرارداد در مدت تعیین شده توسط پیمانکار تأمین می گردد.
به طور کلی قرارداد پیمانکاری ساختمان در سه مرحله خلاصه می شود :
عقد قرارداد پیمانکاری
آغاز پروژه و مراحل انجام
پایان پروژه و تحویل به کارفرما
♦ پیمانکار تخریب و گودبرداری
♦ پیمانکار خاک برداری
♦ پیمانکار بتن ریزی
♦ پیمانکار آرماتوربندی
♦ پیمانکار سازههای فلزی
♦ پیمانکار حفر چاه
♦ پیمانکار سفتکاری ساختمان
♦ پیمانکار لوله کشی
♦ پیمانکار برق کشی
♦ پیمانکار کاشی کاری
♦ پیمانکار سقف کاذب
♦ پیمانکار نقاشی ساختمان
♦ پیمانکار اجرای داربست
♦ پیمانکار عایق کاری
قیمت هر نوع پیمانکاری در پروژههای مختلف به صورت متفاوت تعیین میشود که در مورد ساختمانهای مسکونی و تجاری با توجه به فاکتورهای مورد نظر متفاوت است. هزینه و قیمت پیمانکاری ساختمان در ساوه بنا به مساحت واحدهای احداثی، تعداد طبقات، کیفیت ساخت، محل جغرافیایی از نظر بافت و موقعیت ساختمان متفاوت است. همچنین تعرفه ساخت ساختمان بر دو اساس تعیین می شود که عبارتند از ساخت ساختمان با مصالح و بدون مصالح که با توجه به کیفیت و کمیت مصالح و متراژ پروژه متفاوت خواهد بود.
در ساخت ساختمان با مصالح کلیه هزینه های خرید و تهیه مصالح برای کار ، بر عهده پیمانکار پروژه است و کارفرما با توجه به قرارداد بسته شده، به ازاء هر متر، هزینه مصالح را نیز برای ساخت و ساز می پردازد.
در ساخت بدون مصالح نیز در این نوع ساخت، کلیه مصالح مورد نیاز را کارفرما تهیه نموده و در اختیار کارفرما قرار می دهد. تعرفه های ساختمان در فصل ها و سالهای مختلف نامشخص و دارای نوسان است
نتیجه
پروژههای پیمانکاری ساختمان در گروه ساختمانهای نوساز و پروژههای بازسازی ساختمان از اهمیت فوقالعادهای برخوردارند. به عنوان یک کارفرما باید بهترین شرکت پیمانکاری را برای پروژههای ساختمان سازی انتخاب کنید.
آنچه مشخص کننده اعتبار و شهرت یک شرکت پیمانکاری ساختمان است در حقیقت، تجربه و نمونه کارهای خلاقانه و نوآورانه پیمانکار میباشد. شرکت یا فرد حقیقی که در قالب پیمانکار فعالیت میکند، هرچه مدیر بهتر منظمتر و دقیقتر باشد میتواند نظر کارفرمایان بیشتری را به خود جلب نماید.
اگر شما هم تصمیم دارید در حوزه پیمانکاری ساختمان در ساوه یک قرارداد تنظیم کنید، کارشناسان و مشاوران شرکت تاتیان بهترین پیشنهادها را برای شما دارند. این تیم مجرب، تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا پروژههای پیمانکاری شما را در نهایت کیفیت و در مدت زمان دلخواه شما به پایان برساند. برای یک مشاوره رایگان با تاتیان تماس بگیرید.
برچسب ها
ارسال دیدگاه
دیدگاه ها
آخرین مطالب
پربازدیدترین مطالب