تخریب و گودبرداری ساختمان به صورت حرفه ای صفر تا صد با شرکت تاتیان

بدون دیدگاه

تخریب و گودبرداری ساختمان به ترتیب زمانی لازم می شوند که بازسازی ویلا یا ساختمان امکان پذیر نباشد و زمین با توجه به نیازِ پروژه، نیازمند آماده سازی یک پی قوی باشد به طور مثال برای سازه هایی که شامل طبقات زیر زمین باشد همچون هتل، مراکز خرید، استخر و یا حتی برخی ساختمان های مسکونی. هر دو عملیات تخریب و گودبرداری نیازمند رعایت اصول فنی مهندسی و ایمنی است که در صورت اهمال و سهل انگاریِ مجری، خطرها و خسارت های مالی و جانی برای مالک، سازه و افراد درگیر در آن خواهد داشت که گاهی جبران ناپذیر خواهد بود. با توجه به رشد عمودی و روزافزون سازه های شهری، آشنایی با تخریب و گودبرداری، برای هر کسی که به نحوی مرتبط به کار ساخت و ساز و طراحی و ساخت ویلا است، ضروری است.

اگر به دنبال یک پیمانکار تخریب ساختمان با تیم حرفه‌ ای و تجربه لازم هستید، گروه فنی مهندسی تاتیان در خدمت شماست. خدمات پیمانکار ساختمان در مناطق 22 گانه تهران و همچنین نواحی اطراف تهران به بهترین شکل برای شما ارائه می گردد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هرگونه پروژه با این گروه تخصصی تماس 02122396716 بگیرید.

تخریب و گودبرداری ساختمان

اصول تخریب ساختمان

تخریب به فرآیندی اطلاق می شود که طی آن یک ساختمان از طریق یک مکانیسم کنترل شده و از پیش برنامه ریزی شده برچیده می شود. در طول فرآیند ساخت و ساز، ساختمان های قدیمی برای ایجاد فضایی برای ساختمان های جدید یا برای اهداف ایمنی باید تخریب شوند. فرآیندهای مختلفی برای تخریب وجود دارد که هر یک شامل آموزش و مهارت های کافی است. روش خاصی برای تخریب به ماهیت ساختمان بستگی دارد. علاوه بر این، کارشناسان باید چندین جنبه مانند جرم، مواد، شرایط آب و هوایی و زباله را در نظر بگیرند.

فرآیند تخریب ساختمان به منظور بازسازی یا نوسازی انجام شده و عملیاتی رایج در بین ساختمان سازان است.
با توجه به تغییر تقاضا در حوزه ساخت و ساز وجود ساختمان های قدیمی و کلنگی غیر قابل کاربری شده است.
در کنار صنعت های دیگر کشور، صنعت ساختمان سازی می تواند اشتغال آفرینی خوبی برای جوانان داشته باشد.
این در حالی است که در بعضی موارد به علت عدم رعایت اصول تخریب ساختمان، افراد حین کار جان خود را از دست داده اند.
به همین دلیل در این کار علاوه بر تخصص نیاز است تا از شهرداری مجوز اقدام اخذ شود تا در صورت بروز مشکل کارفرما و سایر عوامل اجرایی با مشکل مواجه نشوند.
دریافت پروانه ساخت از شهرداری برای تخریب بنای فرسوده اولین گام برای تخریب ساختمان است.
در مراحل بعدی هم لازم است تا کار تخریب ساختمان با استفاده از ابزارهای استاندارد صورت بگیرد.

ابزار تخریب ساختمان

ابزارهای که برای این کار از آن ها استفاده می شود، شامل: بیل، کلنگ، داربست فلزی، گاز اکسیژن، دیلم، سنگ فرز، دریل، دستگاه برش آهن آلات و

پیمانکار تخریب ساختمان در تهران

شرکت ساختمانی تاتیان مجری تخریب ساختمان در تهران و کرج می باشد، چنانچه قصد تخریب ساختمان در تهران دارید ،کافیست با گروه ساختمانی تاتیان در تهران و کرج، تماس بگیرید. تیمی مجرب و حرفه ای، که با تکیه بر دانش فنی ، میتواند به صورت پیمانکار تخریب ساختمان در تهران در خدمت شما باشد.

وسایل ایمنی هنگام تخریب

کپسول آتش نشانی، کفش ایمنی، کلاه ایمنی، عینک ایمنی، کمربند ایمنی، لباس کار مناسب، نردبان دو طرفه و یک طرفه

ماشین آلات

بیل مکانیکی، کامیون کمپرسی، موتور دیزلی، چکش بادی، دستگاه کمپرسور، بابکت و

مراحل و نکات اصول تخریب ساختمان

1. قطع برق ساختمان از پشت کنتور

2. درخواست قطع انشعابات از اداره گاز منطقه

3. قطعه شیر فلکه کنتور

4. همه تجهیزات برقی و مکانیکی باز باشند

5. ایجاد حریم ایمن در اطراف ساختمان حین عملیات تخریب

6. جداسازی شیشه ها از درها و پنجره ها

7. جداسازی درهای چوبی و آهنی

8. برداشتن عایق های رطوبتی سقف ها

9. جداسازی دیوار حمال از طاق ضربی و تفکیک تیرآهن

10. آجرهایی که در مرحله قبل جدا می شوند، در بخش ساخت بنای جدید قابل استفاده هستند؛ اما این در حالی است که اسکلت ساختمان مورد نظر بتن نباشد که در آن صورت این آجرها کارایی نخواهند داشت.

11. جلوگیری از فشارهای افقی که انباشت مصالح به دیوارها وارد می کند

12. رانندگان ماشین آلات سنگین باید گواهینامه داشته باشند

13. جداسازی برق گیر از ساختمان

14. استفاده از کارگران مجرب در رعایت اصول تخریب ساختمان

15. امضای قرارداد مکتوب با فردی که کار تخریب را انجام می دهد نسبت به استفاده از استانداردهای مورد نظر

16. برای ساختمان های دارای فونداسیون بتنی، حراج کردن مواد ناشی از این تخریب به خارج از کارگاه باید طبق نظرات ناظر شهرداری انجام شود

17. بارگیری نخاله های تخریب باید به درستی انجام شود

18. سقف های با پوشش تیرچه بلوک باید اول تخریب شوند و سپس دیوارهای هر طبقه با استفاده از چکش هیدورلیکی جدا شود

19. جلوگیری از انباشت مصالح و ضایعات روی سقف ها

20. جلوگیری از رها کردن ضایعات تخریب کنار ساختمان های مجاور و معابر عمومی

21. بیمه کردن ساختمان توسط کارفرما در برابر حوادث

22. پر کردن فاضلاب های قدیمی از خاک و آهک. ( به این نکته توجه داشته باشید که برای این کار به هیچ عنوان از نخاله های ساختمانی استفاده نکنید. چون با تجمع جانوران آلودگی زیستی را موجب می شود)

تخریب و گودبرداری ساختمان

نکات مهم و خطرات گودبرداری ساختمان

►ریزش آوار و سقوط مصالح

►ایجاد خسارات در اثر برخورد به تأسیسات آب, برق, گاز و …

►مسمومیت کارگران به دلیل وجود گازهای سمی و ایجاد مشکل تنفسی و یا خفگی به علت کمبود اکسیژن

►در معرض خطر قرار گرفتن اموال و وسایلی که درون و خارج از گود قرار دارند

►به منظور پیشگیری از خطرات احتمالی رعایت نکات ایمنی امری ضروری می باشد. در نظر گرفتن عوامل زیر و توجه به آنها می تواند ایمنی ساختمان های اطراف و ساکنین آنها را تا حد زیادی بالا ببرد.

►در مورد بروز خطرات احتمالی در حین خاکبرداری به همسایگان مجاور هشدار دهید.

►اگر این امکان وجود دارد که ساکنین ساختمان های مجاور, محل سکونت خود را ترک کنند, مکانی مناسب برای سکونت آنها تا پایان گودبرداری در نظر بگیرید و خانه های مجاور را از سکنه خالی کنید.

►در محدوده گودبرداری با نصب تابلوهای هشدار دهنده, افراد را از احتمال خطر آگاه کنید.

►قبل از شروع عملیات تخریب و گودبرداری, نسبت به بیمه نمودن ساختمان های مجاور در برابر خسارات مالی و جانی اقدام نمائید.

►با مقاوم سازی دیوارهای مجاور احتمال ریزش یا نشست آنها را کاهش دهید.

►اطراف محل گودبرداری را حصارکشی کنید.

►باغچه های مجاور محل گودبرداری را شناسایی نموده و راه حل مناسبی برای پرهیز از آبیاری غرقابی آنها پیدا کنید. تأسیسات آب و فاضلاب و کانال هایی که در اطراف محدوده خاکبرداری وجود دارند را شناسایی کرده و احتمالات مربوط به ریزش آب به دیوار گودبرداری را در نظر بگیرید. تمهیدات لازم به منظور جلوگیری از ورود آب به محل گودبرداری اندیشیده شود.

►قبل از شروع عملیات تخریب, نسبت به شناسایی چاه های فاضلاب اقدام نموده و آنها را با مصالح مناسب پر کنید.

►مسیر عبور تأسیسات آب, برق, گاز, تلفن, اینترنت, فیبر نوری و … را شناسایی نموده و در صورت عبور آنها در محدوده گودبرداری احتیاط های لازم صورت گیرد.

تخریب و گودبرداری ساختمان

نکات ایمنی ضروری قبل از شروع عملیات گودبرداری:

♦انشعابات مربوط به تأسیسات برقی و مکانیکی باید تحت نظارت کارشناس فنی و با اخذ مجوز از مراجع ذیریط قطع گردد.

♦برای جلوگیری از سقوط مصالح و اجسام بر سازه های مجاور و فراهم آوردن ایمنی لازم برای افراد نسبت به نصب سقف هایی که با داربست فلزی و توری های مناسب ساخته می شوند اقدام نمائید.

♦قبل از تخریب بنا باید نحوه اتصال ساختمان های مجاور بررسی شده و دیوارهای مرزی, چگونگی اتصال آنها به هم, سقف یا تیرهای مشترک, نوع مصالح به کار رفته, وجود ترک ها در دیوار مجاور, میزان فرسودگی و وجود داکت های تأسیساتی مورد ارزیابی قرار گیرند.

♦انتخاب روش تخریب ساختمان باید تحت نظارت مهندس ناظر صورت گیرد و در انتخاب تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز برای تخریب دقت لازم رعایت شود تا از وارد آُمدن نیروهای دینامیکی و استاتیکی بر سازه های مجاور جلوگیری شود.

نکات ایمنی کارگاه در حین عملیات گودبرداری

عملیات حفاری و گودبرداری با استفاده از ماشین آلات یا به صورت دستی بر اساس آنچه که در نقشه اجرایی قید شده به صورت مرحله ایی باید انجام شود.

اگر در حین گودبرداری مشاهده کردید رنگ خاک دیواره گودبرداری کمی تیره تر از خاک بقیه قسمت هاست, احتمال وجود چاه فاضلاب یا منبع آب وجود دارد, به همین دلیل عدم پایداری در این ناحیه دیده خواهد شد بنابراین باید نسبت به پایدارسازی این ناحیه اقدام نمود.

از نصب کانکس یا اتاق استراحت برای نگهبانان و کارگران در محدوده گودبرداری پرهیز شود و فاصله مناسب رعایت گردد.

برای کارگاه گودبرداری روشنایی لازم فراهم شود تا در شب نور کافی برای اطلاع از خرابی احتمالی در دیواره گودبرداری یا سازه نگهبان وجود داشته باشد.

در دسترس بودن جعبه کمک های اولیه و خودروی مجهز به این امکانات امری ضروری است زیرا در هنگام بروز حادثه می توان مصدومین را در اسرع وقت به مراکز درمانی منتقل نمود.

اجرای عملیات جوشکاری و ساخت سازه نگهبان باید توسط کارگران فنی صورت گیرد. بعد از اجرای سازه نگهبان نیز به تعدادی کارگر با مهارت فنی و تجهیزات لازم برای تقویت سازه نگهبان نیاز است. این کارگران باید تا اتمام گودبرداری در دسترس باشند.

در زمان بارندگی و شب هنگام از خاکبرداری در محدوده گودبرداری پرهیز شود.

تخریب و گودبرداری ساختمان

تخریب و گودبرداری ساختمان ، تخریب و گودبرداری ساختمان اندیشه ، تخریب و گودبرداری ساختمان اصولی ، تخریب و گودبرداری ، تخریب و گودبرداری ساختمان بتنی ، تخریب و گودبرداری ساختمان پردیس ، تخریب و گودبرداری ساختمان پیمانکار ، تخریب و گودبرداری ساختمان تهران ، تخریب و گودبرداری ساختمان تجاری ، تخریب و گودبرداری ساختمانی تهران ، مراحل تخریب و گودبرداری ، تخریب و گودبرداری ساختمان خاکبرداری ، تخریب و خاکبرداری ساختمان ، تخریب و خاکبرداری ، تخریب و گودبرداری ساختمان شهریار ، تخریب و گودبرداری ساختمانی شهر تهران ، تخریب و گودبرداری ساختمان صفر تا صد ، تخریب و گودبرداری ساختمان مسکونی ، تخریب ساختمان ، هزینه تخریب ساختمان ، مراحل تخریب ساختمان ، تخریب ساختمان اسکلت فلزی ، تخریب ساختمان اجری ، تخریب ساختمان با انفجار ، تخریب ساختمان بتنی ، تخریب ساختمان با پیکور ، تخریب ساختمان با بیل مکانیکی ، تخریب ساختمان با مواد منفجره ، تخریب ساختمان با لودر ، تخریب ساختمان با دینامیت ، تخریب پی ساختمان ، تخریب ساختمان تهران ، تخریب ساختمان چند طبقه ، تخریب ساختمان متری چند ، تخریب ساختمان و خاکبرداری ، تخریب و خاکبرداری ساختمان ، تخریب سقف ساختمان ، تخریب ستون ساختمان ، تخریب ساختمان شرق تهران ، تخریب ساختمان بدون صدا ، تخریب ساختمان در غرب تهران ، تخریب ساختمان فرسوده ، تخریب ساختمان های فرسوده ، تخریب ساختمان قدیمی ، تخریب ساختمان کلنگی ، تخریب کار ساختمان ، تخریب کار ساختمان در تهران ، تخریبگر ساختمانی ، گودبرداری و تخریب ساختمان ، تخریب و گودبرداری ساختمان ، تخریب و بازسازی ساختمان ، هزینه تخریب و بازسازی ساختمان ، تخریب ساختمان های بتنی ، مراحل تخریب یک ساختمان قدیمی ، مراحل تخریب یک ساختمان ، تخریب ساختمان دو طبقه ، تخریب ساختمان 3 طبقه ، تخریب ساختمان 30 متری ، تخریب ساختمان 4 طبقه ، تخریب ساختمان 5 طبقه ، تخریب ساختمان 6 طبقه ، تخریب ساختمان 7 طبقه ، تخریب ساختمان 8 طبقه ، تخریب ساختمان 90 متری ، گودبرداری ساختمان ، مراحل گودبرداری ساختمان ، تخریب و گودبرداری ساختمان ، روش های گودبرداری ساختمان ، هزینه گودبرداری ساختمان ، نکات گودبرداری ساختمان ، عملیات گودبرداری ساختمان ، گودبرداری اصولی ساختمان ، انواع گودبرداری ساختمان ، ایمنی گودبرداری ساختمان ، اصول گودبرداری ساختمان ، گودبرداری ساختمان بتنی ، گودبرداری برای ساختمان ، اصول گودبرداری برای ساختمان سازی ، گودبرداری و خاکبرداری ساختمان ، پیمانکار گودبرداری ساختمان ، گودبرداری نظام مهندسی ساختمان تهران ، خاکبرداری و گودبرداری ساختمان ، شرکت گودبرداری در تهران ، گودبرداری ، شرکت گودبرداری ساختمان ، گودبرداری ساختمان صفر تا صد ، گودبرداری ساختمان طبقه دوم ، قیمت گودبرداری ساختمان ، قرارداد گودبرداری ساختمان ، گودبرداری در تهران ، دستورالعمل اجرای گودبرداری های ساختمان ، گودبرداری ساختمان یک طبقه .

برچسب ها




ارسال دیدگاه


جهت ثبت دیدگاه خود ابتدا باید وارد سایت شوید:
ورود / ثبت‌نام
با ورود و یا ثبت نام در سایت شما شرایط و قوانین استفاده از سایت و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.



دیدگاه ها